Webinar marketing trends & Google MyBusiness 28 oktober

september 13, 2021 Anne Haverkamp Comments Off
  • Presteert onze website eigenlijk goed of slecht?
  • In welke mate zijn wij uniek ten opzichte van de concurrentie? 
  • Wat zijn eigenlijk onze kosten per kanaal (marktplaats, campercaravans.nl, etc) en kan dat effectiever? 
Vragen die niet iedereen dagelijks aan zichzelf stelt, maar zeker belangrijke vragen om te beantwoorden. Waarom? Dat vertellen onze camper marketing specialisten je graag tijdens het gratis webinar dat plaats vindt op donderdag 28 oktober, om 19.30 uur. 

Bert Schonewille en Chris Osieck praten je bij over GoogleMyBusiness en de meest belangrijke marketingtrends en onderwerpen in de campingbranche. 

Meld je uiterlijk 26 oktober aan.

Webinar donderdag 28 oktober 19.30 – 21.00 uur

Aan bureau

Bert Schonewille (strategisch marketeer en oprichter van HeavyFuel) praat iedereen bij m.b.t. de laatste marketingtrends in de camperbranche. Ook vertelt hij met welke tactieken je Google MyBusiness voor jouw camperbedrijf laat werken.

Chris Osieck is Growth Marketeer voor landelijke merken zoals overstappen.nl en amazon.com. Dat betekent dat hij dagelijks bezig is om bedrijven snel te laten groeien door budget zo slim mogelijk in te zetten. Als tweede spreker duikt hij dieper in de wereld van betaald zoeken (Google Adwords), het belang van werken aan organische vindbaarheid en de meetbaarheid van alle online kanalen, zoals social media campagnes.

Andere onderwerpen of vragen? Stel ze!

Stel tijdens het programma gerust al uw vragen. We zullen daar zoveel mogelijk direct op ingaan! 

chris-osieck-growmen

Webinar is kosteloos

Meld je hier direct aan

Dit webinar is kosteloos voor al onze partners en alle camperbedrijven in Nederland. Meld je uiterlijk 26 oktober aan via het formulier. 27 oktober ontvangt u een digitale uitnodiging met de deelnamelink erin.

Wij zijn HeavyFuel

HeavyFuel is het nieuwe marketingbureau voor camperbedrijven in Nederland. Ons doel: de camperbranche op het gebied van (digital) marketing professionaliseren. Bij HeavyFuel, marketing & strategie zien we dat de marketing van camperbedrijven stukken professioneler, effectiever en efficiënter kan.


Visie

Marketing zonder strategie is hetzelfde als losse campagnes. Met een strategische marketingaanpak maak je wél het verschil.

 

Missie

HeavyFuel laat camperbedrijven vanuit hun unieke kernkracht groeien. Met een uniek en bewezen groeiprogramma dat bestaat vanuit de stappen Ontdek • Creëer  • Groei.

Daarnaast willen we camperbedrijven compleet ontzorgen op het gebied van hun online & digital marketing.